Choď na obsah Choď na menu
 


Kto som?

27. 9. 2009

Obrázok Volám sa Adobe Photoshop Šumíci Křídla,domácky - ADY.

Na svete som už čosi vyše 8 rokov.Narodil som sa v ćechách,v chov.stanici p.Ing.G.Steina.K mojej terajšej rodine som sa dostal až po rokoch ,ako skoro 5 ročný.Predomnou už mali dve AA a ja som mal robiť spoločnosť fenke,keď ju opustil kamarát.

V novej rodine som si velmi rýchlo zvykol,mali malé dievčatko,s ktorým som sa hneď skamarátil a hoci ona už o čosi vyrástla,stále sme velmi dobrý kamarádi.Takže deti mám velmi rád.

Som kamarát aj s inými psami.Keď do mňa nevyrývajú,všetko je v poriadku.

Po pár rokoch ma opustila aj fenka s ktorou som žil.Bola veľmi chorá,dva roky sa liečila no svoj boj o život prehrala.Mala iba sedem rokov.Bolo to hrozné obdobie,neradi na to spomíname.V našich srdciach je stále ako milá,živá,veselá,prítulná a hravá.

I keď už nie som najmladší,energie mám na rozdávanie.U nás na dvore ma to veľmi nebaví,ale zato na prechádzkach sa viem parádne vyšantiť.A les - to je raj.Toľko roznych pachov,no skrátka - nádhera.Ešteže tu dookola máme samé lesy.Moja rodinka chodí so mnou rada a často na prechádzky,hlavne panička s malou dcérkou.Ostatní majú aj iné záujmy a ja im to nezazlievam.

Tento rok je krásna jeseň,tak si tých prechádzok užívam dosť.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.